Veština komunikacije koju sam stekla u Poslovnoj školi za public relations mi pomaže svakodnevno u mom političkom radu, a posebno od kada intenzivno komuniciram kao potpredsednica Skupštine Srbije.

Ovo je nešto sasvim drugo od sličnih škola, pre svega po interaktivnom načinu predavanja, kvalitetu, autoritativnosti i sugestivnosti predavača i kvalitetu programa.

Škola me je uvela u novi poslovni svet u kome sam se, zahvaljujući stečenim znanjima, kretala sigurno i samouvereno. Dali su mi osnov i podsticaj da verujem u ispunjenje lične misije.

Škola je ispunila sva moja očekivanja i pored dobre teorije, praktične radionice u mnogome olakšavaju shvatanje teorije. Već nakon prvih predavanja imao sam jasniju sliku o tome šta je zaista posao PR-a.

Koncept predavanja mi se jako dopada kako zbog dvosmerne komunikacije, tako i zbog samog koncepta, načina izlaganja i selekcije informacija koje se prenose slušaocima.

Kao nekom ko ne poznaje mnogo materiju PR-a, značajno mi je bilo da saznam osnove, a pre svega suštinsku razliku PR-a i marketinga. Veoma snažan utisak ostavilo je na mene to što osim odličnih predavanja imamo i  vrlo konkretne praktične vežbe: studije slučaja i kreativne radionice.

Sam koncept predavanja gde smo u prvom delu dana detaljno prošli kroz sistematizovan teorijski deo gradiva, a zatim kroz prilično verodostojnu vežbu taj teorijski deo implementirali mi je pomogao da u sopstvenom radnom okruženju počinjem da razmišljam o načinu implementiranja onog što učimo u školi.

Poslovna škola za PR omogućava usavršavanje kroz kreativno osmišljen mozaik prenosa znanja, vrhunskih predavača i praktičnih vežbi, uz akcenat na dobrom druženju i timskom radu svih polaznika.

Dobra komunikacija je važna na svakoj poziciji, a naročito kad radite u velikom sistemu kao što je Zepter. Znanja stečena u Poslovnoj školi za PR svakodnevno primenjujem i ona mi dosta pomažu u poslu, ali i u privatnom životu.

Moja pozicija podrazumeva stalnu komunikaciju sa: pacijentima, kolegama, državnim službama, medijima i znanja stečena u Poslovnoj školi za PR su mi veoma mnogo pomogla u svakodnevnom životu i radu. Edukaciju iz PR smatram korisnom za sve zaposlene u zdravstvu, posebno rukovodice zdravstvenih ustanova.

Stekao sam utisak da pripadam grupi odabranih, da se poslužim metaforom. Program nastave je koncizan, zanimljiv, sadržajan i veoma izazovan, što mi prija i odgovara. To sam i očekivao od jedne elitne škole.

Veoma pozitivan utisak na mene je ostavila selekcija polaznika jer smo veoma heterogena grupa sjajne dinamike, a svaki pojedinac ima priliku da izuči ili usavrši znanje iz PR-a. Poslovna škola je prijatno mesto sa profesionalcima.

Pretraga