P.R.A. Educa sektor organizuje seminare za naše državne, neprivredne i privredne organizacije u oblastima PR-a, menadžment komunikacije, personalnih veština komunikacije.

Kome su namenjeni In house seminari?

Seminari su namenjeni menadžerima, srednjem menadžmentu, kao i ljudima koji  vode poslove public relations-a u svojim organizacijama, ali isto tako i ostalima koji moraju savladati veštine komunikacije sa javnošću. To su svi koji su po svojoj profesiji upućeni na komunikaciju sa javnošću, sa većim grupama ljudi, ili su po prirodi posla upućeni da intenzivno komuniciraju. Polaznici seminara su raznih obrazovanja: ekonomisti, novinari, sociolozi, psiholozi, pravnici, politikolozi, inženjeri. Svi oni koji su poslom predodređeni za komunikaciju.

Za veliki broj stranih organizacija u Beogradu realizovali smo veći broj specijalizovanih edukativnih programa „skrojenih“ prema njihovim potrebama.

Do sada smo  organizovali seminare pored Beograda u Novom Sadu, Subotici, Valjevu, Somboru, Zrenjaninu, Vršcu, Podgorici, Herceg Novom, Budvi, Smederevu, Paraćinu, Nišu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Vranju, Leskovcu, Zagrebu, Opatiji, Ljubljani, Sarajevu, Banja Luci i Skoplju.

Kroz programe Komunikacijskog trening centra koji je Škola pokrenula u svojim prostorijama u Beogradu veštine komunikacije sa javnošću savladao je veliki broj privrednika, agencija za marketing i PR, državnih službenika i visokih vladinih funkcionera iz  Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije.

Naši predavači se posebno pripremaju za svaki novi edukativni program. Cilj edukacije je ne samo prenošenje znanja i veština, već i primena tih znanja, iskustva i veština u organizaciji za koju smo program uradili.

O kvalitetu naših programa najbolje govore svetske nagrade.  Agencija P.R.A. dobitnik je najveće svetske nagrade u oblasti PR-a Golden World Award for Excellence za 2002 godinu. Dobili smo još jednu nagradu baš u kategoriji vladine komunikacije sa javnošću.

Pretraga