5

U toku je upis 57. generacije Poslovne škole za public relations. Polaznici dolaze iz više domaćih i internacionalnih kompanija, kao i iz Privredne komore Srbije, KK Partizan. Među polaznicima nove, 57. generacije ima i nekoliko mladih ljudi za koje su članovi Upravnog odbora Škole procenili da imaju dobru osnovu da nakon školovanja budu uspešni u PR-u. Svi potencijalni polaznici prolaze kroz test i intervju, a sve u cilju da se izaberu oni koji imaju dobar potencijal i potrebna znanja da budu uspešni u ovoj oblasti, toliko potrebnoj svim i državnim i privatnim organizacijama.

Nastava počinje prvim predavanjima prof. dr Predraga Vujovića na temu Osnova PR-a, Strategije komunikacije, Osnove komunikologije, a već na prvom predavanju, polaznici će učestvovati u kreativnim radionicama, u okviru kojih će na delu primeniti veštine PR –a u kriznoj situaciji, gde će, između ostalog organizovati i nastupiti na konferenciji za štampu.

U jednoj generaciji se prima samo 20 polaznika, jer je cilj Škole da kroz efikasnu i kvalitetnu nastavu uspostavi što bolju interakciju profesora i mentora sa polaznicima Škole

Pretraga