Poceo Upis 53. Gen.

Upis u 53. generaciju Poslovne škole za public relations je zvanično počeo. Ukoliko pošaljete prijavu, prođete prijemni razgovor i potpišete ugovor do 30. juna, očekuje vas popust od 40%. Nastava za 53. generaciju počinje 24. septembra.

Zanimanje PR menadžera danas je među najtraženijim, a Poslovna škola za public relations, već dvadeset tri godine, znanja i veštine potrebne za bavljenje ovim poslom uspešno prenosi svojim polaznicima. Među polaznicima Poslovne škole za PR bilo je urednika i novinara, portparola  i PR menadžera, pravnika, filologa, zaposlenih u sportskim organizacijama, bankama i drugim organizacijama, a namenjena je kako onima koji imaju znanje ili iskustvo u odnosima sa javnošću tako i onima koji žele da ih steknu.

U Poslovnoj školi za PR se izučavaju osnove PR-a, marketing, promotivne strategije, javno mnjenje, istraživanja, mediji i novinarstvo, personalne veštine komunikacije, onlajn komunikacije, kreativno pisanje, javni nastup. Poseban značaj se pridaje studijama slučaja, kreativnim radionicama i praktičnoj primeni znanja.

Školu je pre dvadeset tri godine osnovala grupa univerzitetskih profesora i stručnjaka kao prvu obrazovnu ustanovu u oblasti odnosa s javnošću u regionu, zasadivši na taj način koren iz koga je izrastao PR u Srbiji.

Polaznici se često uključuju u kampanje i projekte koje vodi P.R.A. agencija, a sa ciljem da na najbolji način savladaju ono o čemu uče.

 

Prijavu možete poslati putem elektronske pošte na educa@pra.rs.

Pretraga